Algemene voorwaarden Stein van Grunsven Photography

Algemene voorwaarden

Artikel 1: De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes van Stein van Grunsven Photography.

Artikel 2: Na akkoord op de offerte kan het genoemde bedrag niet meer worden aangepast.

Artikel 3: Met akkoord op de offerte stemt de opdrachtgever in met een betalingsverplichting van 20% van de offerte wanneer de opdracht wordt geannuleerd.

Artikel 4: Bij akkoord op de offerte stemt de klant er mee in dat Stein van Grunsven Photography de foto’s gemaakt op uw evenement/bruiloft mag gebruiken voor eigen reclame doeleinden, tenzij anders overeen gekomen.

Artikel 5: Wanneer de klant kiest voor het drone pakket. zal er altijd moeten worden gekeken of de locatie hiervoor geschikt is. mocht de locatie niet geschikt zijn en er niet gevlogen kunnen worden hoeft de klant het drone pakket niet aftekenen.

Artikel 6: Wanneer een evenement door omstandigheden niet door kan gaan die buiten de schuld liggen van de opdrachtgever worden er geen kosten in rekening gebracht, wel is er dan een overeenkomst dat Stein van Grunsven Photography het evenement zal fotograferen indien deze later zal plaats vinden. (wanneer Stein van Grunsven Photography op deze nieuwe datum niet beschikbaar is, is de klant vrij een andere fotograaf te zoeken zonder verdere kosten.)

Scroll naar boven
Scroll naar top