Festival Fotografie

Muziek in beeld

Een festival is meer dan alleen muziek en podia: het belangrijkste op een festival is de sfeer! Juist deze sfeer leg ik vast op mijn foto’s. Mijn foto’s laten niet alleen de podia en de artiesten zien, maar ook hoe bezoekers hebben genoten van jouw festival.

Waarom een festivalfotograaf inhuren?

Foto’s zijn belangrijk voor het voortbestaan van een festival. Juist met deze foto’s laat je zien wat het festival allemaal te bieden heeft en waarom mensen het volgend jaar zeker niet mogen missen. Daarnaast zorg je ervoor dat de bezoekers van dit jaar extra na kunnen genieten en het festival kunnen herbeleven door het bekijken van de foto’s.

Hoe werk ik als festivalfotograaf?

In het kennismakingsgesprek bespreken we wat de focuspunten en speciale moment van het festival zijn. Ook stemmen we af wat voor soort foto’s jullie verwachten. Hierbij kun je denken aan een focus op overview shots, dansende mensen, podia, etc. Als fotograaf zal ik er alles aan doen om de perfecte foto te maken, zodat het festival de best mogelijke exposure krijgt. Na of zelfs al tijdens het festival, lever ik de foto’s in hoge resolutie aan zodat deze zelfs ingezet kunnen worden als vergrotingen voor marketing doeleinden.

Neem contact op met mij

Je kunt mij altijd even bellen of mijn voicemail inspreken.

Scroll naar boven
Scroll naar top