Event Fotografie

Professionaliteit in beeld

Evenementen worden om verschillende redenen georganiseerd. Of het nu gaat om een personeelsfeest, beurs, sportevenement of jubileum. Met mijn foto’s vertel ik het verhaal en leg ik de emoties van de dag vast. Met mijn foto’s zorg ik er voor dat het evenement niet vergeten wordt.

Waarom een eventfotograaf inhuren?

Evenementen omvatten vele gebeurtenissen, zoals personeelsfeesten, bedrijfsevenementen, beurzen, sportwedstrijden, etc. Hoe uiteenlopende deze evenementen ook zijn, er is één ding wat ze gemeen hebben: ze worden allemaal georganiseerd met een speciale reden. Wat deze reden ook is, foto’s maken de ervaring compleet of het nu is om er zelf op terug te kunnen kijken of om te kunnen laten zien aan de buitenwereld. Met mijn fotoreportage is het  allemaal mogelijk.

Hoe werk ik als eventfotograaf?

Enkele dagen voor aanvang van het evenement bespreken we de reden en het doel van het evenement. Deze informatie helpt mij om rekening te houden met de planning en zorgt ervoor dat ik op het juiste moment opname de juiste plek ben. Tijdens het evenement zorg ik dat ik op de achtergrond blijf. Het evenement is het belangrijkste! Na afloop krijgen jullie de foto’s digitaal (in de cloud) aangeleverd of op een USB-stick Ik lever altijd alle foto’s aan zonder ingewikkelde licenties. De foto’s zijn van jullie en mogen gebruikt worden voor promotiedoeleinden.

Neem contact op met mij

Je kunt mij altijd even bellen of mijn voicemail inspreken.

Scroll naar boven
Scroll naar top