SVG Weddings

De mooiste dag van jullie leven.

Als bruiloft fotograaf maak je het mooiste mee wat er maar is: twee mensen die beloven elkaar lief te hebben voor de rest van hun leven. Met mijn bruidsrapportage kun je zo vaak als je wilt terugkijken op, en terug dromen naar dat moment.

Waarom een bruiloft fotograaf inhuren?

Tijdens de mooiste dag van je leven gaat er veel door je hoofd: zou het gaan zoals gepland? Dit zorgt er voor dat veel mensen vergeten echt te genieten. Met Stein als fotograaf hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over de foto’s. Binnen twee weken na de bruiloft krijgen jullie de foto’s aangeleverd en het is zelfs mogelijk om een persoonlijk fotoboek te ontvangen binnen één maand. Hierdoor kun je de bruiloft al snel herbeleven!

Hoe gaat SVG Weddings te werk

Tijdens jullie bruiloft draait het natuurlijk helemaal om jullie. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we wat voor jullie belangrijk is en hoe de dag eruit gaat zien. Samen gaan we brainstormen om te bepalen hoe ik voor jullie de perfecte bruidsreportage kan maken. Tijdens de bruiloft zal ik zo veel mogelijk op de achtergrond blijven: het draait namelijk om jullie! Binnen twee weken na de bruiloft ontvangen jullie de foto’s digitaal (in de cloud) of op een USB-stick, net waar jullie voorkeur naar uitgaat.

Wat kost een bruidsrepportage?

Het is lastig om standaardpakketten te maken voor bruiloften omdat elke bruiloft uniek is. Hieronder heb ik toch de prijzen voor enkele veelvoorkomende pakketten samengesteld. Neem gerust contact met mij op als jullie wensen hebben buiten de pakketten hieronder of willen weten wat er precies binnen een pakket valt.

  • Ceremonie + bruidsshoot € 650 (Max. 4 uur)
  • Visagie + ceremonie + bruidsshoot € 780 (Max. 6 uur)
  • Ceremonie + bruidsshoot + dinner tot aan de openingsdans € 990 (Max. 7 uur)
  • Visagie + ceremonie + bruidsshoot + dinner tot aan de openingsdans € 1.200 (Max. 9 uur)

Een impressie

Bel mij: 06 814 893 33

Je kunt mij altijd even bellen of mijn voicemail inspreken.

Of stuur een bericht.

Ik probeer je bericht binnen één dag te beantwoorden.