Privé fotografie workshop

Privé les van Stein de fotograaf

Ik vind het leuk om mijn kennis van fotografie over te dragen en mensen te helpen om beter met hun camera om te gaan. Daarom geef ik met regelmaat workshops voor beginners en gevorderden in groepjes van maximaal 8 personen. Kun je niet op één van de georganiseerde workshops of heb je liever alle aandacht voor jezelf? Dan kun je altijd bellen voor een privé workshop.

Wat houdt een privé workshops fotografie in?

Natuurlijk maken we eerst even rustig kennis met elkaar. Bij het maken van de afspraak spreken we gelijk af wat je wilt leren. Bijvoorbeeld: de basis van fotografie, vakantiefotografie, studiofotografie of productfotografie. Voor we beginnen met de workshop kijken we samen wat je huidige niveau is en hoelang we er voor nodig hebben om je doel te bereiken.

Waar vindt de privé workshop fotografie plaats?

Met een privé workshop heb je alle aandacht voor jezelf! Als freelance fotograaf reis ik heel Nederland en (een stukje) van België door voor de mooiste opdrachten. Mijn privé fotografie workshops zijn daarom ook niet aan een locatie of plaats gebonden. Wil je thuis, op het werk of op de sportclub les krijgen van een ervaren fotograaf? Ik kom graag bij je langs voor een fotografie workshop op maat.

Wat kost een privé workshop fotografie?

Standaard reserveer ik voor een privé workshop fotografie 3 uur. Of de workshop nu plaatsvindt bij mij, bij je thuis of buiten. Heb je meer tijd nodig om je doel te bereiken? Dan is dit geen probleem. Dan kijken we samen even naar de prijs. Voor een privé workshop reken ik € 99,- (dit is inclusief BTW).  Moet ik naar je toekomen? Dan breng ik vanaf 20Km reiskosten in rekening. Deze kosten bespreken we vooraf.

Een impressie

Bel mij: 06 814 893 33

Je kunt mij altijd even bellen of mijn voicemail inspreken.

Of stuur een bericht.

Ik probeer je bericht binnen één dag te beantwoorden.