Hoe werkt Stein?

Het proces voor bruiloft, festival en evenement fotografie.

Ik hou van simpel. Mijn werkwijze bestaat daarom uit maar 3 stappen. Hieronder leg ik deze stappen 1 voor 1 uit. Heb je na het lezen nog vragen? Dan mag je natuurlijk altijd even contact met mij opnemen. Simpeler kan ik het niet maken, wel scherper!

De fotograaf komt even kennismaken.

Of het nu gaat om een bruiloft of een evenement. Even persoonlijk kennis maken.

Ik vind het belangrijk dat ik weet voor wie en waarvan ik foto’s ga maken. Daarom maak ik graag even kennis met mijn opdrachtgevers. In dit gesprek zullen we bespreken wat je van mij verwacht en hoe de dag(en) eruit zal zien. Hierdoor kan ik een goede planning maken en zorgen dat ik op het juiste moment op de juiste plek ben. Zo kan ik precies die foto maken die jullie verwachten.

De fotograaf werkt op de achtergrond.

Het is jullie moment, daarom blijft ik zo veel mogelijk op de achtergrond.

Het draait om jullie of het evenement. Daarom zal ik zoveel mogelijk op de achtergrond blijven behalve als het niet anders kan om de perfecte foto te maken. Dit doe ik vooral omdat mensen vaak niet meer 100% zichzelf zijn wanneer ze een camera zien. Terwijl het vaak juist veel leukere foto’s oplevert als mensen zich helemaal niet meer bewust zijn van het feit dat ze vastgelegd kunnen worden. Dan kunnen ze echt helemaal opgaan in, en genieten van, het moment.

Jullie krijgen alle foto’s digitaal.

De foto’s zijn van jullie.

Na het fotograferen ga ik alle foto’s bekijken en bewerken. Ik ben geen fotograaf waarbij naderhand ineens nog licenties of rechten gekocht moeten worden. Als jullie mij als fotograaf hebben geboekt, vind ik ook dat jullie recht hebben op alle foto’s. Gemiddeld zal ik de foto’s binnen 2 weken afleveren: dit kan zowel digitaal (in de cloud) als op een USB-stick. Natuurlijk bespreken we vooraf wat jullie voorkeur hierin is.